Fine-Tuning Podcast

024. Maurits Fondse: Script En Improvisatie

In aflevering 024 van de Fine-Tuning Podcast praat ik met toetsenist, zanger en bandleider Maurits Fondse. Wat heeft hij geleerd als bandleider bij Soof! De Musical. Hoe combineer je script en improvisatie en schakel je tussen beiden? Hoe zet je chaos om in inspiratie? En wat zijn de do’s en don’ts voor professionele muzikanten?
De komende tijd is Maurits door het land te vinden met zijn Aznavour Mon Amour show, met Britta Maria en Oleg Fateev, en vanaf 2 oktober reist hij weer door het land met zijn voorstelling: The Story of Billy Joel. Daarnaast is hij sinds kort ook columnist voor Muziekwereld (magazine NTB/Kunstenbond). Voor meer informatie over zijn tour, zijn komende album en optredens zie:
 http://mauritsfondse.com 
— 
Komende weken komen er een aantal pre-recorded podcasts uit met allemaal te gekke gasten. In deze afleveringen vraag ik hen hoe zij zich klaar maken voor het “nieuwe normaal”, hoe zien zij hun werk veranderen de komende maanden, hoe val je juist nu op tussen al die andere creativelingen die tijd hebben om zichzelf te promoten en hoe zet je dit om in inkomen? Alleen als wij samenkomen, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren, kunnen wij beter uit deze gekke tijd komen! 
— 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *