Fine-Tuning Podcast

002. Hoe verdien je meer als muziekleraar?

Jarenlang heb ik geworsteld om met vertrouwen een prijs te plakken op wat ik doe en dit process duurde echt jaren!

Ik heb flink wat jaren met bijna geen vakantie en net genoeg geld om de huur te betalen veel te hard gewerkt en ben nu eindelijk op een punt waar ik het meer dan prima heb, binnenkort een huisje kan kopen met mijn vriendin en gewoon lekker kan eten en een beetje kan sparen.
Maar nu komen wij dus op de grote vraag, ik de zoektocht naar meer werk en meer leerlingen, moeten wij dan korting acties gebruiken?


Ten eerste zullen studenten die alleen met de lessen zijn begonnen vanwege de korting waarschijnlijk veel sneller weglopen dan studenten die vanaf het begin bereid waren je te betalen wat de lessen waard zijn. Maar er is tegelijkertijd iets anders aan de hand. Om een kunstvorm te leren, moet je veel tijd investeren, zeker, talent helpt, maar met tijd en moeite komen de meeste mensen heel ver, en tijd is nou net het meest waardevolle goed dat een persoon te bieden heeft. Elke student die bereid is je te betalen om les te geven en te inspireren, moet je ook vertrouwen met het enige dat nog belangrijker voor hen is dan geld, namelijk heel veel van hun tijd.

Praat mee met de Finetuning Podcast via de Voice message link hieronder, finetuningpodcast.com of via social media @finetuningpodcast

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *