Fine-Tuning Podcast

016. Podcast Update

<iframe src="https://anchor.fm/finetuningpodcast/embed/episodes/016--Podcast-Update-edegik" height="102px" width="400px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Wat is de impact van de Corona crisis op mij en mijn drumschool, hoe ga ik daarmee om, en hoe bereid ik mij voor op het “nieuwe normaal”? Dat en meer in deze aflevering van de Finetuning Podcast!—Komende weken komen er een aantal pre-recorded podcasts uit met allemaal te gekke gasten. In deze afleveringen vraag ik hen hoe zij zich klaar maken voor het “nieuwe normaal”, hoe zien zij hun werk veranderen de komende maanden, hoe val je juist nu op tussen al die andere creativelingen die tijd hebben om zichzelf te promoten en hoe zet je dit om in inkomen? Alleen als wij samenkomen, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren, kunnen wij beter uit deze gekke tijd komen! —Mij steunen kan en mag natuurlijk altijd door de podcast te delen, of mijn website te bezoeken, www.stefanvandebrug.nl LINK IN BIO!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *